PETRA VEIKKOLA

KONSULTOINTI, SPARRAUS & MENTOROINTI

VISUAALISEN MARKKINOINNIN STRATEGIAT, BRÄNDISTRATEGIAT JA PINTEREST-MARKKINOINTI


Yrityksellesi räätälöity visuaalinen sisältö, joka kommunikoi brändisi tärkeää viestiä on onnistuneen markkinointistrategian yksi kulmakivistä. Riippumatta siitä millä alalla olet tarvitset visuaalista sisältöä markkinoidaksesi yritystäsi ja brändiäsi digitaalisessa maailmassamme. Tarjoan kohdennettuja ratkaisuja, jotta visuaalinen ja strateginen viestisi sosiaalisessa mediassa (Instagram + Pinterest) olisi saumaton.

 
Petra Veikkola interior photography
 

Strategiapaketit

 
 
2C1A0987.JPG

01 INSTAGRAM-VISUAALINEN STRATEGIA

Visuaalinen brändistrategia Instagramiin sopii hyvin yrittäjälle tai yritykselle, joka on juuri aloittanut tai aloittamassa käyttämään Instagramia strategisesti ja tarvitsee tehokkaan markkinointistrategian.

Strategiapaketti sopii myös niille, jotka haluavat yhtenäistää Instagram-feedinsä ilmettä ja tavoittaa kohdeyleisönsä paremmin Instagramissa.

Paketti ei sisällä valokuvia.

Paketti sisältää:

  • Instagram auditin (yksi tili)

  • Strategiakonsultoinnin, jossa vahvistamme yrityksesi visuaalista brändiviestiä Instagramissa ja luomme mm. sisältökategoriat, etsimme parhaat hashtagit ja välineet Instagramin käyttöön sekä sisällöntuotantoon

  • Brändiboardin, joka sisältää suuntaviitat visuaalisen brändin rakentamiseen Instagramissa (tyyliopas)

  • Kuvien editointiopastuksen

VOIT VALITA MYÖS VASTAAVAN PAKETIN PINTEREST-STRATEGIAAN!

 
Petra Veikkola and breakfast

02 VISUAALINEN BRÄNDISTRATEGIA

Tuntuuko sinusta, että yrityksesi ei tavoita haluamaasi kohdeyleisöä? Oletko hukassa sen kanssa, miten markkinoisit yritystäsi sosiaalisessa mediassa? Brändilläsi ei kenties ole selkeää ydinviestiä?

Visuaalisen brändistrategiasession aikana käyn kanssasi läpi brändisi visuaalista puolta (kuvamaailma, värit, fontit jne) ja mitä se viestittää yleisöllesi. Suunnittelemme yhdessä miten saat harkittujen visuaalisten elementtien avulla ydinviestisi kohdennettua paremmin unelmayleisöllesi.

Strategiasession aikana keskustelemme niistä brändisi haasteista, jotka vaikuttavat eniten siihen, että et saa unelma-asiakkaita tai yrityksesi ei kasva. Saat strategiasession lopuksi konkreettiset askeleet siihen, miten voit selkeyttää ja parantaa visuaalista brändiäsi.

Visuaalinen brändistrategiasessio on inspiroiva ja ajatuksia herättävä. Sen jälkeen tiedät, mitä seikkoja omassa visuaalisessa brändissäsi sinun tulee vielä hioa, miettiä tarkemmin, brainstormata ja käytännössä toteuttaa.

Prosessi:

  1. Varaa oma strategiasessiosi laittamalla minulle toiveesi strategiasessioajasta alla olevan painikkeen kautta.

  2. Varattuasi ajan, saat kysymyslomakkeen täytettäväksi. Se tulisi olla täytettynä 24 tuntia ennen varaamaasi brändistrategiasessiota.

  3. Visuaalinen brändistrategiasessio pidetään Zoomin välityksellä ja se kestää noin 60 minuuttia.

  4. Brändistrategiasession jälkeen saat nauhoituksen puhelustamme sekä jälkikäteen sähköpostitse konkreettiset askeleet, joiden avulla saavutat puhelun aikana läpikäymämme tavoitteet visuaalisen brändisi selkeyttämiseksi ja terävöittämiseksi.

INVESTOINTI: 187 €

(sis. 24 % alv)

 
 
 
 

Kysy erikseen valokuvaajille suunnattuista mentoroinneista, portfolio-arvioinneista ja sparrauksesta.

 

 

STOKKIKUVAT

Jos tarvitset edullisia ei-personoituja stokkikuvia yrityksellesi, käy katsomassa Creative Market -kauppaani.


Embed Block
Add an embed URL or code. Learn more