PETRA VEIKKOLA

SOSIAALINEN MEDIA

KUVAPAKETIT SOSIAALISEEN MEDIAAN

+

SOSIAALISEN MEDIAN STRATEGIAT


Yrityksellesi räätälöity visuaalinen sisältö, joka kommunikoi brändisi tärkeää viestiä on onnistuneen markkinointistrategian yksi kulmakivistä. Riippumatta siitä millä alalla olet tarvitset visuaalista sisältöä markkinoidaksesi yritystäsi ja brändiäsi digitaalisessa maailmassamme.

Tarjoan kohdennettuja ratkaisuja, jotta visuaalinen ja strateginen viestisi sosiaalisessa mediassa (Instagram + Pinterest) olisi saumaton.

Paketit

 
 
2C1A0987.JPG

01 INSTAGRAM-VISUAALINEN STRATEGIA

Visuaalinen brändistrategia Instagramiin sopii hyvin yrittäjälle tai yritykselle, joka on juuri aloittanut tai aloittamassa käyttämään Instagramia strategisesti ja tarvitsee tehokkaan markkinointistrategian.

Strategiapaketti sopii myös niille, jotka haluavat yhtenäistää Instagram-feedinsä ilmettä ja tavoittaa kohdeyleisönsä paremmin Instagramissa.

Paketti ei sisällä kuvia.

Paketti sisältää:

  • Instagram auditin (yksi tili)

  • Strategiakonsultoinnin, jossa vahvistamme yrityksesi visuaalista brändiviestiä Instagramissa ja luomme mm. sisältökategoriat, etsimme parhaat hashtagit ja välineet Instagramin käyttöön sekä sisällöntuotantoon

  • Brändiboardin, joka sisältää suuntaviitat visuaalisen brändin rakentamiseen Instagramissa (tyyliopas)

  • Kuvien editointiopastuksen

VOIT VALITA MYÖS VASTAAVAN PAKETIN PINTEREST-STRATEGIAAN!

 
Petra Veikkola_fruits-59.JPG

02 KUVAPAKETIT SOSIAALISEEN MEDIAAN

Mikäli tarvitset kuvia sosiaaliseen mediaan vain kertaluonteisesti esimerkiksi kotisivujen, uusien palvelujen tai tuotteiden lanseerauksen yhteydessä, voit valita yksittäisen kampanjakuvapaketin tukemaan kampanjaasi.

Vaihtoehtoisesti voit valita kuukausittaisen kuvapaketin, joka sisältää joko 10 tai 30 kappaletta sosiaaliseen mediaan soveltuvia kuvia. Kk-kuvapaketti edellyttää vuosisopimuksen tekemistä.

Voit lisätä kuvapaketin yhteyteen myös Instagramin ja/tai Pinterestin visuaalisen ilmeen kuratoinnin.

Miksi vain Instagram ja Pinterest? Uskon, että niissä voit tehdä kaikista suurimman visuaalisen vaikutuksen yleisöösi ja sitä kautta saada parhaimmat tulokset visuaalisessa markkinoinnissasi.

 
 

STOKKIKUVAT

Jos tarvitset edullisia ei-personoituja stokkikuvia yrityksellesi, käy katsomassa Creative Market -kauppaani.


Embed Block
Add an embed URL or code. Learn more