PETRA VEIKKOLA

MENTOROINTI

 

Uuden oppiminen ja uusien juttujen kokeilu on aina kiinnostanut itseäni. Jo pienenä opettelin soittamaan pianoa nuoteista käymättä ainoatakaan kurssia tai koulua. Vanhempana olen sinnikkäästi opetellut asioita, joita olen halunnut tehdä tai taitoja, joita olen kulloinkin elämässäni tarvinnut. Itselleni elämä koostuukin jatkuvasta oppimisesta ja uuden opettelusta.

Oppiminen vie kuitenkin aikaa ja tietojen kerääminen pienistä palasista netistä, kirjoista tai muualta on välillä tuskastuttavaa. Siksi päätinkin (+ usemman kyselyn seurauksena) luoda mahdollisuuden juuri sinulle oppia suoraan minulta - valokuvauksesta, digimarkkinoinnista ja/tai luovan yrityksen pyörittämisestä.

Jos olet aina miettinyt, että haluaisit jonkun, joka pitää sinua kädestä ja ohjaa oikeaan suuntaan, ole yhteydessä!

Odotan innolla, että saan tutustua sinuun paremmin!

 

MENTOROINTIPAKETIT

 

PAKETTI 1 : kokopäivä

Vietä koko päivä kanssani ihanissa maalaismaisemissa valokuvaten, jutellen, oppien, inspiroituen ja nauttien hyvästä lähiruuasta!

Päivän aikana kuvaamme mallin kanssa stailatun kuvauksen, joka sisältää elementtejä, joita haluat omassa brändissäsi korostaa. Stailattu kuvaus suunnitellaan sinun toiveidesi mukaisesti ja voit käyttää kuvia heti omassa portfoliossasi.

Päivän aikana keskustelemme mm. oman kuvaustyylin löytämisestä, mallin ohjaamisesta, siitä miten saada kuviin liikettä ja tunnetta, editoinnista, markkinoinnista ja sosiaalisen median tärkeydestä luovalla alalla.

Päivän ohjelma ja aikataulu räätälöidään vain sinun tarpeitasi varten!

Koko päivän mentorointi sopii myös muille luovan alan yrittäjille kuin valokuvaajille. Päivä voi koostua esimerkiksi valokuvausharjoituksista, joiden aikana opit käyttämään omaa kameraasi itsevarmasti, luomaan brändisi näköisiä kuvia ja editoimaan niitä. Päivä voi keskittyä siihen, miten markkinoit yritystäsi ja brändiäsi luontevasti sosiaalisessa mediassa, miten luot passiivista tuloa, miten aloitat sähköpostimarkkinoinnin, miten rakennat yhtenäisen visuaalisen ilmeen brändillesi tai miten saat enemmän unelma-asiakkaitasi.

Mentorointi ei lopu vain yhteen päivään, vaan sisältää kaksi 30 minuutin follow-up Skype-sessiota, jossa käymme läpi, miten olet implementoinut päivän aikana saamiasi oppeja ja mitä vielä voisit tehdä saavuttaaksesi tavoitteesi.

Ennen mentorointia lähetän sinulle kysymysluettelon, jonka avulla pyrin selvittämään ne haasteet, joihin haluaisit apua ja tukea.

Mentoroinnin jälkeen olen myös sähköpostitse käytettävissäsi 4 viikon ajan, jolloin voit kysyä mentorointiin liittyviä kysymyksiä sähköpostitse. 

Saat aina myös listan työvälineistä, ohjeista ja muusta materiaalista, joita itse olen käyttänyt omassa liiketoiminnassani.

 

Päivän hinta (+ Skype sessiot) ruokineen ja juomineen on 1.200 euroa (sis. 24 % alv), ja se maksetaan kahdessa osassa; varausmaksuna 500 euroa ja loppusumma 700 euroa viikkoa ennen mentorointipäivää.

 


PAKETTI 2

Yhden tunnin kestävä intensiivinen mentorointi, esim. Skypen välityksellä tai livenä Akaassa.

 

Voit valita mentoroinnin aihealueen omien tarpeidesi perusteella. Mentorointi voi koskea esimerkiksi:

- valokuvausta

- luovan yrityksen pyörittämistä

- digitaalista markkinointia

- sosiaalisen median hyödyntämistä

- brändiäsi ja sen visuaalista ilmettä

- unelma-asiakkaiden tavoittamista

jne.

 

Ennen mentorointia lähetän sinulle kysymysluettelon, jonka avulla pyrin selvittämään ne haasteet, joihin haluaisit apua ja tukea.

Mentoroinnin jälkeen olen sähköpostitse käytettävissäsi 1 viikon ajan, jolloin voit kysyä mentorointiin liittyviä kysymyksiä sähköpostitse. 

Saat aina myös listan työvälineistä, ohjeista ja muusta materiaalista, joita itse olen käyttänyt omassa liiketoiminnassani.

 

Yhden mentoroinnin hinta on 200 euroa (sis. 24 % alv).

 

3 mentorointikertaa = 500 euroa (sis. 24 % alv)

5 mentorointikertaa = 900 euroa (sis. 24 % alv)