PETRA VEIKKOLA
 
 
 
Petra Veikkola_brandphotos-2.JPG

"JOKAISELLA HENKILÖLLÄ JA BRÄNDILLÄ ON TARINA."

AUTAN YRITYKSIÄ KERTOMAAN KIINNOSTAVIA TARINOITA VALOKUVIEN AVULLA.

LUON MARKKINOINTISTRATEGIOITA PINTERESTIIN JA INSTAGRAMIIN.

Hei, olen Petra.

Olen lakimiehen töistä luovalle alalle siirtynyt valokuvaaja, Pinterest-asiantuntija ja kouluttaja. Visuaalisuus ja strategiat ovat intohimojani. Yksityiskohdat kuuluvat kuviini.

Valokuvaan yrityksille lifestyle-kuvia, jotka kertovat tarinoita, koulutan strategisesta visuaalisesta markkinoinnista sekä sosiaalisen median käytöstä (Pinterest ja Instagram). Mentoroin yrittäjiä brändin rakentamisesta.

Olen avoin haasteille ja innostun uusien asioiden oppimisesta. Osaamiseeni kuuluvat valokuvaus, visuaalinen markkinointi ja sisältöstrategiat, Pinterest ja Instagram.

 
 

 

Kuviani on ollut mm. seuraavissa julkaisuissa:

Huffington Post, The New York Times, British Vogue, Brides.com, Magnolia Rouge, Ruffled, Green Wedding Shoes, Häät-lehti jne.

Olen Adobe Premium Collection -kuvapankin jäsen.

Yhteneväinen ja mietitty visuaalinen ilme on usein se, mikä erottaa erinomaisen brändin hyvästä. Kauniiden ja ainutlaatuisten valokuvien avulla kerrot tuotteesi, palvelusi ja brändisi tarinan mielenkiintoisesti ja houkuttelevasti.

Valokuvien lisäksi tarvitset myös strategian, jota noudattaa markkinoinnissa ja eri sosiaalisen median kanavissa. Ilman strategiaa valokuvien käyttö jää ontoksi eikä viestisi tavoita kohdeyleisöä.

PORTFOLIO

KLIKKAA KUVIA NÄHDÄKSESI KUVAGALLERIAT

 

BLOGISSA NYT: