PETRA VEIKKOLA

BRÄNDIKUVAUS

Petra Veikkola_branding-4.JPG

 

"BE GENUINE. BE REMARKABLE. BE WORTH CONNECTING WITH."

Seth Godin

 


 

kerro brändisi tarina kuvilla

IHASTUTA, SITOUTA JA OLE AITO!

 


Koskaan aikaisemmin kuvilla ja visuaalisella brändillä ei ole ollut niin suurta merkitystä markkinoinnissa kuin nyt - elämme aikakautta, jolloin yrityksen ja brändin visuaalinen ilme on erittäin tärkeä yrityksen menestyksen kannalta.

Valokuvat auttavat tarinoiden kertomisessa ja ne myyvät brändiäsi. Yhtenäisillä valokuvilla luot mielikuvan brändistäsi ja näytät, mikä on brändisi ydin, sanoma, arvot ja tarina.

 
 

“People do not buy goods and services. They buy relations, stories & magic.”

- SETH GODIN

 
 
VEIK8170.jpg
 
 

MITÄ KUVAUS AINA SISÄLTÄÄ


 • brändikonsultaation online (Skype tai Zoom), jossa käydään läpi mm. brändisi arvot ja brändiviesti, se, missä kuvia tullaan käyttämään, lokaatiot, asuvalinnat jne.

 • brändikysymyslistan ja kuvauksen konseptoinnin

 • ekslusiivisen mood boardin kuvausta varten (kuvien estetiikka, fiilis, värimaailma, tekstuurit, vaatetus, värit jne.)

 • kuvaussuunnittelun sekä kuvauslistan

 • kuvauksen haluamassasi lokaatiossa/lokaatioissa

 • korkearesoluutioiset editoidut digitaaliset kuvat toimitettuna online-gallerian kautta

 • käyttöoikeudet kuviin

 • mahdollisuuden lisäkuviin erillisen hinnaston mukaisesti


HENKILÖBRÄNDIKUVAT

Ihmiset haluavat nähdä yrittäjän yrityksen takana, joten SINÄ olet yrityksesi tärkein osa. Tuo esille oma ainutlaatuinen persoonasi brändätyillä henkilökuvilla.

Tämä kuvaus on sinulle, joka haluat uudistaa kuvapankkiasi, nettisivujesi kuvia, päivittää profiilikuvaasi tai ottaa kuvia esimerkiksi uudessa toimipaikassa, työhuoneella tai studiossa.

Erotu kilpailijoidesi joukosta kuvilla, jotka ovat lämpimiä, huokuvat aitoutta ja kertovat intohimostasi yritystäsi ja brändiäsi kohtaan.

Henkilöbrändikuvaus on kestoltaan puolen päivän kuvaus (noin 3 tuntia). Kuvauksessa otan yleensä lifestyle-tyyppisiä potrettikuvia sinusta, mutta myös ns. behind the scenes -kuvia työskentelystäsi, luovasta prosessistasi tai työvaiheistasi. Voimme kuvata myös fiiliskuvia, esimerkiksi flat lay-kuvia sosiaalista mediaa ja kotisivuja varten.

Jos yritykselläsi on tuotteita, voit valita puolet kuvausajasta (1 tunti) käytettävän lifestyle-tyyppisten tuotekuvien kuvaamiseen.

Kuvapakettiin sisältyy 20 digitaalista kuvaa toimitettuna online-gallerian kautta viikon sisällä kuvauksesta. Lisäkuvat saatavilla erillisen hinnaston mukaisesti.

Investointi:

650 euroa (+ 24% alv)

 

Tilaa brändikuvausesite, jossa kerrotaan tarkemmin kuvauspakettien sisällöstä, kuvauskokemuksesta sekä siitä miten työskentelen.


 
 
 

BRÄNDITARINA

Brändisi ja yrityksesi on vakiintunut, mutta se tarvitsee aitoja ja harkittuja kuvia, joilla brändin tarina ja arvot välittyvät asiakkaille.

Yrityksesi voi olla vasta alkutaipaleella, mutta haluat brändisi kasvavan nopeasti tai kenties haluat kokonaan uudelleenbrändätä visuaalisen ilmeesi kuvien avulla. Tarvitset kuvia saadaksesi rahoitusta uudelle innovaatiolle tai vakuuttaaksesi ison asiakkaan tuotteidesi laadusta.

Bränditarinakuvaus on koko päivän kuvaus ja se voi sisältää esimerkiksi henkilöbrändikuvia, stailattuja tuote-/palvelukuvia, työvaihekuvia, ns. behind the scenes -kuvia, kuvia toimintaympäristöstäsi ja henkilökunnastasi.

Työskentelen tiiviisti kanssasi miettien brändisi tyylin ja tarinan sekä koordinoin visuaalisen- sekä sisältöstrategian, jotta brändiviestisi on yhteneväinen muun visuaalisen brändisi kanssa (brändivärit, logo jne).

Kuvauspaketti räätälöidään aina sinun tarpeidesi mukaisesti ja se sisältää 60 digitaalista kuvaa toimitettuna online-gallerian kautta kahden viikon kuluessa kuvauksesta. Halutessasi saat lisäksi kaikki nettikokoiset kuvat valmiiksi oikean kokoisiksi muokattuina kahteen some-kanavaan (esim. Instagram ja Pinterest)

Investointi:

2.000 euroa (+ 24% alv)

HUOM! Rajoitettu määrä Bränditarinoita per kuukausi, joten varaa omasi pian!

 
 

Saatavissa myös seuraavat lisäpalvelut maksusta: propsien hankinta, kuvausvaatteiden ja -mallien hankinta, kuvauslokaatioiden etsintä

 
 
 
PetraVeikkola_Tuias-126.jpg
 
 

TARVITSETKO RÄÄTÄLÖIDYN KUVAUSPAKETIN?

Brändisi, yrityksesi ja tarpeesi ovat ainutlaatuisia. Mikäli haluat jotakin erilaista, erityistä ja tarjoamistani paketeista poikkeavaa, ole minuun yhteydessä, niin keskustellaan vaihtoehdoista. Brändikuvaukseen voi hyvin yhdistää myös konsultaation esimerkiksi kuvien käytöstä sosiaalisessa mediassa ja kotisivuilla tai brändiviestin terävöittämisen tai brändistrategian.

Kysy erillistä hintaa myös keskikokoisten ja isojen yritysten (yli 50 henkilöä) yrityskuvauksille ja yritysten tapahtumakuvaukselle.

 

 
 

Brändikuvaus soveltuu sinulle, jos

 • olet elinkeinonharjoittaja, sisällöntuottaja, bloggari tai yritys, joka etsii ammattimaisia kuvia markkinointiin

 • olet valmis yhtenäistämään yrityksesi visuaalista brändiä ja houkuttelemaan unelma-asiakkaita

 • etsit keinoja erottua massasta ja esitellä ainutlaatuisuutesi

 • haluat viimeistellyn visuaalisen ilmeen brändillesi ja yrityksellesi

 • tarvitset erilaisia kuvavaihtoehtoja käytettäväksi nettisivuillasi, sosiaalisessa mediassa ja printtimainonnassa

 • sinulla on tiimi, kivijalkakauppa, työtila, studio tai toimistotila, jota haluat tuoda esiin ja esitellä asiakkaillesi

 • haluat sinua varten otettuja kustomoituja valokuvia, joita voit helposti ja vaivattomasti käyttää somemarkkinoinnissa

 

 

Katso myöS kuvapaketit sosiaaliseen mediaan!

 

 
Embed Block
Add an embed URL or code. Learn more