Brändipäivä 20.1.2019 Villa Wivissä Tampereella

Tulossa ihana brändipäivä Tampereella Villa Wivin tiloissa. Kirkastamme yhdessä brändisanomaasi ja harjoittelemme brändikuvien tekemistä. Lopuksi käymme vielä läpi visuaaliseen markkinointiin liittyviä juttuja. Tule mukaan!

Read More
MIKSI ILMAISET STOKKIKUVAT EIVÄT OLE SUN JUTTUSI (+ lataa vinkit brändikuviin!)

Brändikuvaus ja brändikuvat visuaalisen ilmeen luomisessa ja brändäämisessä ovat tärkeitä. Sanoisin, että jopa tärkeämpiä kuin logo tai käyntikorttisi. Vaikka tuotteesi tai palvelusi olisivat kuinka hyviä, jos niiden visuaalinen viesti ei tavoita asiakaskuntaasi, tulet todennäköisesti kamppailemaan sen kanssa, ettei sinulla ole tarpeeksi asiakkaita.

Read More
OLETKO VALMIS LUOVAN ALAN YRITTÄJÄKSI?

Onko suunnitelmissasi siirtyminen luovan alan yrittäjäksi vai oletko jo sellainen? Mikään ei ole absoluuttinen totuus yrittämisessä ja jokaisella yrittäjällä on oma polkunsa kuljettavanaan. On kuitenkin muutama asia, jotka mielestäni jokaisella aloittavalla luovan alan yrittäjällä tulisi olla tehtynä tai mietittynä joko ennen yrittäjäksi ryhtymistä tai heti yritystoiminnan alussa riippumatta siitä minkä alan luova yrittäjä olet.

Read More
PARHAAT PODCAST-SUOSITUKSENI LUOVILLE YRITTÄJILLE

Podcastien kuunteleminen on kivaa puuhaa esimerkiksi autolla ajaessa. Listasin oman top 10 parasta podcastia luoville yrittäjille ja yrittäjiksi haluaville. Jos sulla on kiva suomenkielinen podcast, jota voit suositella, niin laita linkki siihen kommenttikenttään ja lisään sen mun postaukseen!

Read More