Posts in Workshop
Valokuvauskurssi - automaatilta manuaalille

Valokuvauskurssi on myös sinulle, joka ehkä olet jo ottanut ensiaskeleet manuaaliasetuksilla kuvaamisessa, mutta et silti saa otettua sellaisia kuvia kuin itse tahtoisit. Kuvat saattavat olla liian pimeitä, epätarkkoja tai värimaailmaltaan liian keltaisia.

Päivän mittaisessa valokuvausworkshopissa opit miten teet hallittuja valintoja ISO:n, aukon ja suljinajan suhteen, jotta saat aikaiseksi haluamasi kuvan.

Read More
Brändipäivä 15.9.2019 Tampereella Villa Wivissä - Petra Veikkola ja Erika Välimäki, Helmivillakko

Brändin määrittäminen ja omannäköisen sisällön luominen vaatii aikaa ja huomiota. Valmis ja toimiva brändikin saattaa aika ajoin kaivata uusia näkökulmia ja tarkennettuja ajatuksia. Luomalla omannäköisen brändistrategian, on sinun helpompi myös markkinoida itseäsi, tuotteitasi ja/tai palvelujasi. 

Brändistrategiassa määrittelet kuka olet ja mistä yrityksesi mu­odostuu. Se on kaiken markkinoinnin ja myynnin perustana. Suunnitellun brändistrategian avulla sinun on myös helpompi tavoittaa unelma-asiakkaitasi ja saada heihin aito yhteys. Oletko kiinnostunut kehittämään omaa brändistrategiaasi eteenpäin ja luomaan oman näköisen tarinan yrityksellesi?

Read More
Pinterest-työpaja Tampereella Villa Wivissä 18.6.2019

Pinterest-työpaja Tampereella 18.6.2019. Workshopissa läpikäydään Pinterest-markkinoinnin perusteet ja pääset heti tositoimiin suunnitellen itsellesi ja yrityksellesi toimivan Pinterest-strategian. Voit siis aloittaa syksyn markkinointitoimesi tehokkaasti Pinterest-oppeja hyödyntäen! Ilmoittaudu mukaan!

Read More
Brändipäivä 9.6.2019 Tampereella Villa Wivissä

Jo toista kertaa tänä vuonna järjestettävässä Brändipäivässä keskitymme oman brändiviestin selkiyttämiseen sekä yhtenäisen visuaalisen ilmeen löytämiseen. Tule mukaan verkostoitumaan samanhenkisten ihmisten kanssa sekä oppimaan visuaalisen brändin rakentamisen perusteet.

Read More
Pinterest-workshop Tampereella Villa Wivissä 15.5.2019

Ensimmäinen käytännön Pinterest-workshop Tampereella 15.5.2019. Illan aikana työpajassa opitaan Pinterest-markkinoinnin perusteet ja pääset heti tositoimiin suunnitellen itsellesi ja yrityksellesi toimivan Pinterest-strategian. Varaa paikkasi pian, koska paikkoja on rajoitetusti!

Read More
Brändipäivä 20.1.2019 Villa Wivissä Tampereella

Tulossa ihana brändipäivä Tampereella Villa Wivin tiloissa. Kirkastamme yhdessä brändisanomaasi ja harjoittelemme brändikuvien tekemistä. Lopuksi käymme vielä läpi visuaaliseen markkinointiin liittyviä juttuja. Tule mukaan!

Read More