Posts in Valokuvaus
Valokuvauskurssi - automaatilta manuaalille

Valokuvauskurssi on myös sinulle, joka ehkä olet jo ottanut ensiaskeleet manuaaliasetuksilla kuvaamisessa, mutta et silti saa otettua sellaisia kuvia kuin itse tahtoisit. Kuvat saattavat olla liian pimeitä, epätarkkoja tai värimaailmaltaan liian keltaisia.

Päivän mittaisessa valokuvausworkshopissa opit miten teet hallittuja valintoja ISO:n, aukon ja suljinajan suhteen, jotta saat aikaiseksi haluamasi kuvan.

Read More
Tarinankerronta visuaalisessa viestinnässä (miksi me oikeasti kerromme tarinoita?)

Ihmiset haluavat samaistua tarinoihin, olla osa niitä ja nähdä itsensä jopa tarinan roolihenkilönä. Samaistuminen ja ryhmään kuuluminen ovat olennainen osa tarinan kertomista ja myös sillä tavoiteltavaa lopputulosta.

Read More
Tiedätkö miksi tarvitset brändikuvia (kirjoitus sisältää mielenkiintoisia tutkimustuloksia)?

Valokuvilla ja visuaalisella sisällöllä on kiistatta iso merkitys viestin välittämiseen ja tunnistettavan brändin rakentamiseen. Toimivan ja tehokkaan sisällöntuottamisen keskiössä ovat omasta mielestäni houkuttelevat visuaaliset elementit. Brändikuvilla ON merkitystä. Lue kiinnostavia faktoja ihmisten käyttäytymisestä ja visuaalisuudesta.

Read More
PINTEREST VINKIT VALOKUVAAJILLE

Pinterest on mahtava markkinointityökalu kaikille valokuvaajille ja muillekin luovan alan yrittäjille. Pinterestissä sekä visuaalisuus että inspiraatio ovat vahvasti läsnä. Pinterest ohjaa liikennettä kotisivuillesi ja blogiisi ja sitä kautta saat uusia kiinnostuneita potentiaalisia asiakkaita tutustumaan siihen, mitä sinä ja yrityksesi tarjoatte. Lataa ilmainen Pinterest-opas!

Read More
Brändipäivä 20.1.2019 Villa Wivissä Tampereella

Tulossa ihana brändipäivä Tampereella Villa Wivin tiloissa. Kirkastamme yhdessä brändisanomaasi ja harjoittelemme brändikuvien tekemistä. Lopuksi käymme vielä läpi visuaaliseen markkinointiin liittyviä juttuja. Tule mukaan!

Read More
MIKSI ILMAISET STOKKIKUVAT EIVÄT OLE SUN JUTTUSI (+ lataa vinkit brändikuviin!)

Brändikuvaus ja brändikuvat visuaalisen ilmeen luomisessa ja brändäämisessä ovat tärkeitä. Sanoisin, että jopa tärkeämpiä kuin logo tai käyntikorttisi. Vaikka tuotteesi tai palvelusi olisivat kuinka hyviä, jos niiden visuaalinen viesti ei tavoita asiakaskuntaasi, tulet todennäköisesti kamppailemaan sen kanssa, ettei sinulla ole tarpeeksi asiakkaita.

Read More