Posts in Business
Pinterest-työpaja Tampereella Villa Wivissä 18.6.2019

Pinterest-työpaja Tampereella 18.6.2019. Workshopissa läpikäydään Pinterest-markkinoinnin perusteet ja pääset heti tositoimiin suunnitellen itsellesi ja yrityksellesi toimivan Pinterest-strategian. Voit siis aloittaa syksyn markkinointitoimesi tehokkaasti Pinterest-oppeja hyödyntäen! Ilmoittaudu mukaan!

Read More
6 TAPAA JOIDEN AVULLA LUOVA YRITYS VOI HYÖDYNTÄÄ PINTERESTIÄ

Pinterestin hyödyntäminen luovassa yrityksessä on helppoa ja halpaa (lue: ilmaista!). Pinterest on mahtava väline niin markkinointiin kuin inspiraatioksikin. Pinterestin hyödyntäminen asiakastyössä on myös yksi tapa, jota itse käytän päivittäin. Lue 5 muuta tapaa käyttää Pinterestiä hyödyksi!

Read More
Brändipäivä 9.6.2019 Tampereella Villa Wivissä

Jo toista kertaa tänä vuonna järjestettävässä Brändipäivässä keskitymme oman brändiviestin selkiyttämiseen sekä yhtenäisen visuaalisen ilmeen löytämiseen. Tule mukaan verkostoitumaan samanhenkisten ihmisten kanssa sekä oppimaan visuaalisen brändin rakentamisen perusteet.

Read More
Pinterest-workshop Tampereella Villa Wivissä 15.5.2019

Ensimmäinen käytännön Pinterest-workshop Tampereella 15.5.2019. Illan aikana työpajassa opitaan Pinterest-markkinoinnin perusteet ja pääset heti tositoimiin suunnitellen itsellesi ja yrityksellesi toimivan Pinterest-strategian. Varaa paikkasi pian, koska paikkoja on rajoitetusti!

Read More
PINTEREST VINKIT VALOKUVAAJILLE

Pinterest on mahtava markkinointityökalu kaikille valokuvaajille ja muillekin luovan alan yrittäjille. Pinterestissä sekä visuaalisuus että inspiraatio ovat vahvasti läsnä. Pinterest ohjaa liikennettä kotisivuillesi ja blogiisi ja sitä kautta saat uusia kiinnostuneita potentiaalisia asiakkaita tutustumaan siihen, mitä sinä ja yrityksesi tarjoatte. Lataa ilmainen Pinterest-opas!

Read More
MIKSI ILMAISET STOKKIKUVAT EIVÄT OLE SUN JUTTUSI (+ lataa vinkit brändikuviin!)

Brändikuvaus ja brändikuvat visuaalisen ilmeen luomisessa ja brändäämisessä ovat tärkeitä. Sanoisin, että jopa tärkeämpiä kuin logo tai käyntikorttisi. Vaikka tuotteesi tai palvelusi olisivat kuinka hyviä, jos niiden visuaalinen viesti ei tavoita asiakaskuntaasi, tulet todennäköisesti kamppailemaan sen kanssa, ettei sinulla ole tarpeeksi asiakkaita.

Read More