Valokuvauskurssi - automaatilta manuaalille

 
Valokuvauskurssi - Petra Veikkola Photography
 

Haluatko kehittää valokuvaustaitojasi ja viedä ne nextille levelille?

Valokuvauskurssi “automaatilta manuaalille” on tarkoitettu sinulle, jolla on järjestelmäkamera, mutta joka et vielä kuvaa sen manuaaliasetuksilla.

Saat kamerastasi paljon enemmän irti, kun osaat hallita sitä paremmin ja muuttaa kuvausolosuhteiden perusteella asetuksia.

Valokuvauskurssi on myös sinulle, joka ehkä olet jo ottanut ensiaskeleet manuaaliasetuksilla kuvaamisessa, mutta et silti saa otettua sellaisia kuvia kuin itse tahtoisit. Kuvat saattavat olla liian pimeitä, epätarkkoja tai värimaailmaltaan liian keltaisia.

Päivän mittaisessa valokuvausworkshopissa opit miten teet hallittuja valintoja ISO:n, aukon ja suljinajan suhteen, jotta saat aikaiseksi haluamasi kuvan.

 
VALOKUVAUSKURSSI - Petra Veikkola
 

Perusteiden lisäksi käymme läpi miten saat hyvän valotuksen kuviisi hämärässäkin tilassa ja talvikuukausien aikana. Päivän jälkeen osaat lukea kamerasi histogrammia ja tulkita onko kuvasi ali- tai ylivalottunut.

Kurssin jälkeen tiedät myös kamerastasi löytyvät erilaiset tarkennuspisteet ja tarkennusmenetelmät sekä sen miten löydät itsellesi niistä parhaimmat eri tilanteisiin.

Käymme läpi myös erilaisia linssejä ja sitä, miten ne eroavat toisistaan ja minkälaisiin linsseihin kannattaa panostaa riippuen siitä mitä pääasiallisesti kuvaa. Voit myös testata minun linssejäni, jos sinulla on Canonin kamera.

Olen suunnitellut päivän aikana tehtäväksi myös useamman luovan kuvaustehtävän, joiden avulla pystyt konkreettisesti harjoittelemaan oppimiasi asioita.

Päivän lopuksi käymme Lightroomissa läpi tärkeimpiä editointiin liittyviä niksejä ja vinkkejä.

Voit kysyä minulta mitä vain kuvaamiseen liittyvää ja autan sinua löytämään kamerastasi oikeat asetukset, jotta pääset aloittamaan kuvaamisen manuaaliasetuksilla.

Aika: 1.10.2019 klo 10 - 16

Paikka: Akaa

Hinta: 300 euroa (sis. 24% alv)

Hinta sisältää päivän opetuksen, kevyen lounaan ja muut tarjoilut päivän aikana sekä Luova valokuvaus -ekirjani. Paikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittaudu mukaan tästä:

 
 
Johanna Sourun palaute valokuvauskurssista
 
 
 
VALOKUVAUSKURSSI - Petra Veikkola Photography www.petraveikkolaphotography.com