Pinterest-workshop Tampereella Villa Wivissä 15.5.2019

 
Pinterest-workshop-by-Petra-Veikkola-and-nellaino #PINTEREST #workshop #tampere
 

PINTEREST-MARKKINOINTI KÄYTÄNNÖSSÄ

Pinterest-workshopia on kyselty paljon ja nyt se tulee!

Milloin: keskiviikkona 15.5.2019 klo 17 - 20

Missä: Villa Wivi, Tampere

EDIT: Workshop on loppuunmyyty!

Tule kuulemaan parhaat vinkit Pinterest-markkinointiin liittyen ja aloita Pinterestin strateginen käyttö luomalla itsellesi ja yrityksellesi tehokas Pinterest-strategia.

Workshop on käytännönläheinen ja hands-on. Ideana on, että voit ottaa saamasi tiedon heti käyttöön ja aloittaa Pinterestin käyttämisen strategisesti workshopin aikana. Kyllä, workshopin aikana!!


Oletko käyttänyt Pinterestiä vain omien inspiraatiokansioiden luomiseen ja kenties asiakkaiden kanssa moodboardien tekemiseen?

Oletko kokeillut Pinterestiä ja yrittänyt saada siitä hyötyä yrityksellesi, mutta et ole kuitenkaan nähnyt mitään tuloksia?

Oletko valmis oppimaan testattuja ja oikeita strategioita, jotka toimivat, ja joiden avulla saat oman Pinterest-matkasi aloitettua vaivattomasti?

Jos vastasit kaikkiin ylläoleviin kysymyksiin “Kyllä”, niin tämä työpaja on juuri sinulle tarkoitettu!

Pinterest on visuaalinen hakukone, vähän niin kuin “visuaalinen Google”. Käyttämällä Pinterestiä strategisesti oman sisältösi jakamiseen lisäät todennäköisyyttä sille, että sisältösi nousee korkealle myös Google-hauissa.

Pinterestin avulla lisäät liikennettä kotisivuillesi, mikä puolestaan tarkoittaa enemmän potentiaalisia asiakkaita. Pinterest auttaa sinua tavoittamaan myös uusia yleisöjä, jotka ovat jo lähtökohtaisesti kiinnostuneita tuotteistasi tai palveluistasi. Pinterestin käyttäjät ovat muita sosiaalisen median alustojen käyttäjiä innokkaampia ostamaan tuotteita tai palveluja nähtyään ne Pinterestissä.

Illan aikana opit kaikki tärkeimmät asiat, joiden avulla saat lisättyä liikennettä Pinterestin kautta kotisivuillesi tavoittaaksesi uusia asiakkaita sekä lisätäksesi bränditunnettavuuttasi verkossa. Opit myös tarpeelliset Pinterest-strategiat, jotta saavutat tuloksia etkä vain satunnaisesti pinnaile kuvia omaksi iloksesi. Workshopin jälkeen TIEDÄT, miten Pinterest-markkinointia kuuluu tehdä ja osaat tehdä sen myös itse!

Jos olet sitä tyyppiä, joka haalii itselleen ilmaisia oppaita netistä ja verkkokursseja, jotka aina jäävät kesken, on tämä käytännönläheinen workshop tehty sinua varten. Tässä Pinterest-workshopissa tehdään eikä vain luennoida.

Workshop sopii vasta-alkajista myös jo Pinterestiä pidemmän aikaa käyttäneille yrittäjille ja sisällöntuottajille. Tulen kertomaan workshopissa Pinterestin “uusimmat tuulet” ja voin vakuuttaa, että niitä tietoja et löydä nettiä selailemalla.

 
Petra Veikkola_Pinterest workshop #pinterest
 

Jotta saat workshopista parhaan mahdollisen hyödyn irti, kannattaa mukaan ottaa kannettava tietokone tai muu elektroninen laite, jolla pääset Pinterestiin. Teethän valmiiksi itsellesi jo Pinterest-tilin, jos sinulla ei sellaista vielä ole. Löydät neuvoni Pinteresti-tilin luomiseen ja muihin alkutoimenpiteisiin tästä blogipostauksesta: Pinterestin käyttö suomeksi - näillä pääset alkuun

Rekisteröidy workshopiin nyt ja samalla varmistat paikkasi workshopissa. Paikkoja on rajoitetusti!

Milloin: keskiviikkona 15.5.2019 klo 17 - 20

Missä: Villa Wivi, Tampere

Hinta sisältää iltapalan ja Pinterest-työkirjan. Ilmoittautuminen on sitova.

EDIT: WORKSHOP ON TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua varasijalle tai ilmoittaa kiinnostuksesi seuraavaa workshopia kohtaan alla olevasta painikkeesta!

Lue Varpun Her Finland -matkabloggarin mietteitä Pinterest-konsultoinnista. Workshopin hinta on murto-osa siitä, mitä veloitan 3 tunnin henkilökohtaisesta Pinterest-strategiakonsultoinnista.

 
Her Finland blogin Varpu ja kommentit Pinterest-konsultoinnista. www.petraveikkolaphotography.com
 

Kouluttaja: Petra Veikkola on valokuvaaja ja Pinterest-strategisti, joka rakastaa opastaa yrittäjiä ja yrityksiä Pinterestin saloihin.

 
Pinterestworkshop-Tampere-by-Petra-Veikkola #pinterest #workshop #tampere