Pinterest-työpaja Tampereella Villa Wivissä 18.6.2019

 
Pinterest työpaja Tampereella by Petra Veikkola www.petraveikkolaphotography.com
 

PINTERESTIN KÄYTTÖ MARKKINOINNISSA

Aloita Pinterestin strateginen käyttö yrityksesi markkinointivälineenä luomalla itsellesi ja yrityksellesi tehokas Pinterest-strategia.

Pinterest-työpaja on käytännönläheinen ja sisältää paljon ideoita ja vinkkejä, jotka voit ottaa käyttöön heti. Tavoitteena on, että voit aloittaa Pinterestin käyttämisen jo workshopin aikana, mikäli sinulla on Pinterest-tili tehtynä.


Oletko käyttänyt Pinterestiä vain omien inspiraatiokansioiden luomiseen ja kenties asiakkaiden kanssa moodboardien tekemiseen?

Oletko kokeillut Pinterestiä ja yrittänyt saada siitä hyötyä yrityksellesi, mutta et ole kuitenkaan nähnyt mitään tuloksia?

Oletko valmis oppimaan testattuja ja oikeita strategioita, jotka toimivat, ja joiden avulla saat oman Pinterest-matkasi aloitettua vaivattomasti?

Jos vastasit kaikkiin ylläoleviin kysymyksiin “Kyllä”, niin tämä työpaja on juuri sinulle tarkoitettu!

Pinterest on visuaalinen hakukone, kuin “visuaalinen Google”. Käyttämällä Pinterestiä suunnitelmallisesti oman sisältösi jakamiseen nousee laatimasi sisältö korkeammalle myös Google-hauissa. Pinterestiin tallentamallasi kuvasisällöllä on selkeä linkki Google-hakuihin.

Strategisen Pinterestin käytön avulla lisäät liikennettä kotisivuillesi, mikä puolestaan tarkoittaa yleensä enemmän potentiaalisia asiakkaita, jotka tutustuvat tuotteisiisi tai palveluihisi.

Pinterest auttaa sinua tavoittamaan myös uusia yleisöjä, jotka ovat jo lähtökohtaisesti kiinnostuneita tuotteistasi tai palveluistasi. Pinterestin käyttäjät ovat muita sosiaalisen median alustojen käyttäjiä innokkaampia ostamaan tuotteita tai palveluja nähtyään ne ensin Pinterestissä. Pinterestissä käyttävien ostovoima on myös parempi kuin muita sosiaalisia alustoja käyttävien ostovoima.

 
Pinterest työpaja by Petra Veikkola
 

Työpajan aikana opit kaikki tärkeimmät niksit, joiden avulla saat lisättyä liikennettä Pinterestin kautta kotisivuillesi tavoittaaksesi uusia asiakkaita sekä lisätäksesi bränditunnettavuuttasi verkossa. Aloitamme työpajan sillä, että optimoimme sinun Pinterest-tilisi, jotta sisältösi on löydettävissä.

Työpajassa laadimme yhdessä mm. pinnin omasta sisällöstäsi ja optimoimme sen Pinterestiä varten. Käytämme pinnin teossa Canvaa (www.canva.com), joka on ilmainen ohjelma, jolla voi laatia esimerkiksi erilaisia grafiikkoja ja markkinointimateriaaleja.

Työpajan jälkeen TIEDÄT, miten Pinterest-markkinointia kuuluu tehdä ja osaat tehdä sen myös itse!

Workshop sopii vasta-alkajista myös jo Pinterestiä pidemmän aikaa käyttäneille yrittäjille ja sisällöntuottajille.

 
Pinterest työpaja Tampereella Villa Wivissä by Petra Veikkola #pinterestkoulutus
 

Jotta saat työpajasta parhaan mahdollisen hyödyn irti, tulisi sinun ottaa mukaan kannettava tietokone tai muu elektroninen laite, jolla pääset helposti Pinterestiin.

Löydät neuvoni Pinteresti-tilin luomiseen ja muihin alkutoimenpiteisiin tästä blogipostauksesta: Pinterestin käyttö suomeksi - näillä pääset alkuun.

Rekisteröidy työpajaan nyt ja varmistat paikkasi workshopissa. Työpaja järjestetään, jos vähintään 7 osallistujaa ilmoittautuu työpajaan.

Milloin: tiistaina 18.6.2019 klo 16 - 19

Missä: Villa Wivi, Tampere

Hinta: 135 euroa + 24 % alv

Hinta sisältää Pinterest-työkirjan. Ilmoittautuminen on sitova.

Lue Varpun Her Finland -matkabloggarin mietteitä Pinterest-konsultoinnista. Workshopin hinta on murto-osa siitä, mitä veloitan 3 tunnin henkilökohtaisesta Pinterest-strategiakonsultoinnista.

 
Her Finland blogin Varpu ja kommentit Pinterest-konsultoinnista. www.petraveikkolaphotography.com
 

Kouluttaja: Petra Veikkola on valokuvaaja ja Pinterest-strategisti, joka rakastaa opastaa yrittäjiä ja yrityksiä Pinterestin saloihin.

 
Pinterest tyopaja Tampereella by Petra Veikkola #petraveikkola #pinterestmarkkinointi.png