Brändipäivä 9.6.2019 Tampereella Villa Wivissä

 
BRÄNDIPÄIVÄ 9.6.2019 Villa Wivissä Tampereella. Petra Veikkola ja Erika Välimäki järjestävät ainutlaatuisen brändiworkshopin. #branding #brändipäivä #stailaus #valokuvaus
 

VISUAALINEN MARKKINOINTI, BRÄNDIN RAKENTAMINEN JA SOSIAALINEN MEDIA

Mikä on Brändipäivä?

Brändipäivä on nyt toista kertaa järjestettävä koko päivän workshop, jossa osallistujat perehtyvät brändin rakentamiseen niin visuaalisesti kuin stategisestikin. Mietimme mistä brändin sanoma koostuu ja miten kehittää brändin visuaalista ilmettä siten, että se tavoittaa unelma-asiakkaasi.

Järjestän Brändipäivän yhdessä Helmivillakon Erikan kanssa, kuten viime kerrallakin!

Päivä koostuu sekä teoriasta että käytännön harjoituksista unohtamatta yhdessä käytyjä mielenkiintoisia keskusteluja.

Jos olet pienyrittäjä, freelancer, bloggaaja tai haluaisit olla joku näistä, mutta brändisi rakentaminen on vasta alussa, kannattaa sinun tulla mukaan Brändipäivään!

Keskustelemme Brändipäivässä visuaalisesta markkinoinnista (mm. somesisällön visuaalisuudesta) ja erityisesti siitä, miten saat luotua yrityksellesi tai itsellesi omannäköisen visuaalisen ilmeen brändikuvien avulla sekä viestimään brändisi sanomaa sosiaalisessa mediassa.

Täytämme päivän aikana yhdessä hyödyllistä workbookia brändisi ydinviestin selkeyttämiseksi, verkostoidumme muiden samanhenkisten ihmisten kanssa sekä nautimme Villa Wivin tarjoamasta hyvästä ruuasta.

Annamme vinkkejä ja niksejä yhtenäisen visuaalisen ilmeen luomiseen väreillä (käymme mm. väriteoriaa läpi ja miten voisit hyödyntää sitä omissa kuvissasi) sekä hyvin suunnitelluilla kuvilla. Päivän aikana teemme kuvausharjoituksen ja pääset itse stailaamaan ja harjoittelemaan brändikuvien luomista omalle yrityksellesi ja/tai itsellesi.

 
Brändipäivän moodboard #moodboard #petraveikkola #valokuvaus
 


BRÄNDIPÄIVÄ: Visuaalinen markkinointi sosiaalisessa mediassa ja brändikuvat


Milloin: Sunnuntaina 9.6.2019  klo 9.30 - 15.30


Missä: Villa Wivi, Tampere


Kenelle: Yrittäjille, yrittäjiksi haluaville, freelancereille, bloggareille, kivijalkapuutiikin omistajille ja kaikille, jotka haluavat oppia enemmän visuaalisesta markkinoinnista sekä ottamaan brändikuvia sosiaaliseen mediaan


Miksi: Haluamme auttaa yrittäjiä ja muita visuaalisesta markkinoinnista kiinnostuneita luomaan omannäköisiä ja kauniita kuvia, jotka houkuttelevat unelma-asiakkaita ja kertovat brändin tarinaa aidosti ja kiinnostavalla tavalla


Hinta: 347 euroa (sisältää 24 % alv)


Mitä opit:

 • tunnistamaan ja laatimaan brändisi ydinviestin

 • määrittelemään unelma-asiakkaasi ja kohdeyleisösi

 • ymmärtämään miten kommunikoit brändiviestisi kuvien avulla

 • rakentamaan ja sommittelemaan harmonisia kuvia omalle brändillesi

 • valitsemaan oikeanlaisen taustan ja propsit erilaisiin kuviin

 • ottamaan hyviä kuvia puhelimen kamerallasi ja editoimaan niitä

 • luomaan yhteneväisen Instagram-feedin ja saamaan viimeisimmät vinkit sosiaalisen median käyttöön
Workshop sisältää:

 • koko päivän opetuksen

 • kuplivan tervetulojuoman

 • kasvislounaan

 • kahvin ja jälkiruuan

 • kuvaustaustan kotiin vietäväksi

 • workbookin päivän tehtäviä ja kotona tehtäviä harjoituksia varten

 
Brändipäivän moodboard made by Petra Veikkola. #brändipäivä #stailaus #styling #brandphotos #moodboard
 Mitä tarvitset: Jotta saat päivästä kaiken irti, niin suosittelemme, että otat mukaasi omaan yritykseesi ja/tai brändiisi liittyvän esineen/esineitä tai muuten itsellesi tärkeitä esineitä, joita haluat käyttää kuvausharjoituksessa. Sinulla on mahdollisuus käyttää stailauksessa lisäksi paikalle tuomiamme propseja.

Voit kuvata digikameralla, filmikameralla tai järjestelmäkameralla, mutta pelkällä kännykän kamerallakin pärjää hyvin! Käymme päivän lopuksi läpi myös muutaman editointivinkin kännykkäkuvien editointiin. Tarkoituksena on opetella ottamaan kuvia helposti, mutta samalla niin, että ne viestivät brändiäsi ja sen sanomaa.


Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan omasi pian!

Nähdään kesäkuussa Tampereella!

Terkuin,

Petra ja Erika

 
 
Brändipäivä Tampereella by Petra Veikkola ja Erika Välimäki. #branding #brändipäivä #stailaus.png