Brändipäivä 15.9.2019 Tampereella Villa Wivissä - Petra Veikkola ja Erika Välimäki, Helmivillakko

 
BRÄNDISTRATEGIA, VÄRITEORIA, INSTAGRAM-MARKKINOINTI BY BRÄNDIPÄIVÄ.png
 

VUODEN VIIMEINEN BRÄNDIPÄIVÄ 15.9.2019 TAMPEREELLA

 

Brändi ei koostu vain logosta, nettisivuista ja käyntikorteista. Kaikki mitä teet, viestit ja toimit ovat osa brändiäsi. Menestyk­sekkään yrityksen taustalla on yleensä aina hyvin suunniteltu ja määritelty brändi.

 

Brändin määrittäminen ja omannäköisen sisällön luominen vaatii aikaa ja huomiota. Valmis ja toimiva brändikin saattaa aika ajoin kaivata uusia näkökulmia ja tarkennettuja ajatuksia. Luomalla omannäköisen brändistrategian, on sinun helpompi myös markkinoida itseäsi, tuotteitasi ja/tai palvelujasi. 

Brändistrategiassa määrittelet kuka olet ja mistä yrityksesi mu­odostuu. Se on kaiken markkinoinnin ja myynnin perustana. Suunnitellun brändistrategian avulla sinun on myös helpompi tavoittaa unelma-asiakkaitasi ja saada heihin aito yhteys.

 

Oletko kiinnostunut kehittämään omaa brändistrategiaasi eteenpäin ja luomaan oman näköisen tarinan yrityksellesi?


Jos et ole määritellyt omaa brändiäsi, eivät unelma-asiakkaat välttämättä tiedä kuka sinä olet. Ihmiset ostavat yrittäjiltä ja yrityksiltä, joista he pitävät ja joihin he luottavat. Luodaksesi helposti lähestyttävän brändin, tulee sinun sisällyttää itseäsi ja omaa persoonaasi brändiisi. Vain sillä tavalla pystyt todella erottautumaan muista.

Aitous ja oikealle kohderyhmälle luotu sisältö ovat tällä hetkellä kaiken a ja ö sosiaalisessa mediassa. Yrityksen on pystyttävä tuottamaan oman näköistä sisältöä, minkä avulla se pystyy luomaan yhteyden seuraajiensa kanssa ja saada heidät rakastumaan brändiin. Yhtenäisellä  ilmeellä ja toistuvalla väripaletilla luot vaikutuksen myös potentiaalisiin asiakkaisiisi.


Kiinnostuitko ja haluatko kuulla lisää?


Järjestämme päivän mittaisen kokoontumisen luovien ja samanhenkisten ihmisten kanssa upeissa Willa Vivin tiloissa Tampereella. Keskustelemme visuaalisesta markkinoinnista ja erityisesti siitä, miten saat luotua yrityksellesi tai itsellesi omannäköisen visuaalisen ilmeen kuvien avulla ja viestimään brändisi sanomaa sosiaalisessa mediassa. Keskitymme erityisesti Instagramin strategiseen käyttöön markkinoinnin apuvälineenä. 

 

Annamme vinkkejä ja niksejä yhtenäisen visuaalisen ilmeen luomiseen väreillä (käymme mm. väriteoriaa läpi ja miten voisit hyödyntää sitä oman brändisi rakentamisessa) ja hyvin suunnitelluilla kuvilla. Puhumme paljon Instagramista ja sen hyödyntämisestä sekä harjoittelemme kuvien stailaamista ja kuvaamista omalle brändillesi. Autamme sinua löytämään omat brändivärisi ja syventämään brändisi tarinaa niiden avulla.

 

Opettajina toimivat kaksi brändäyksen edelläkävijää; valokuvaaja ja brändimentori Petra Veikkola sekä floristi Erika Välimäki Helmivillakosta.


Erika Helmivillakosta istuu kukkien keskellä. Kuvannut Petra Veikkola.

Erika Välimäki, floristi ja yrittäjä, Helmivillakko.

Erika oli ensimmäinen kukkakauppias, joka brändäsi yhden naisen yrityksensä koko alansa tietoisuuteen. Erika on auttanut oman alansa toimijoita kehittämään liiketoimintaansa eteenpäin ja tuonut kukka-alan tutuksi myös tavallisille kuluttajille.

Helmivillakko koki Erikan johdolla onnistuneen brändiuudistuksen vuodenvaihteessa 2019, jolloin se sulki kivijalkamyymälänsä ja alkoi keskittymään tilauskukituksiin ja kurssitoimintaan. Erikalla on aina uusia suunnitelmia mielessään ja hän kehittää jatkuvalla tahdilla erilaisia ideoita omalle alalleen.

Vapaa-ajallaan Erika nauttii lastensa kanssa leikkimisestä ja arkisista asioista kuten vaatteiden silityksestä. Luksusta hänen lapsiperhearjessaan ovat tällä hetkellä kuuma kahvi ja rauhallinen aamupala. Erika voisi istua tuntikausia Tampereen keskustan kahviloissa ja seurata ohimeneviä ihmisiä sekä kerätä asukokonaisuuksia ja sisustusideoita Pinterestissä.


 

Petra Veikkola istuu pöydän ääressä tietokoneella.

Petra Veikkola, valokuvaaja ja kouluttaja, Petra Veikkola Photography.

Petra on lakimiehen töistä luovalle alalle siirtynyt valokuvaaja, Pinterest-asiantuntija ja kouluttaja. Petran ura hääkuvaajana lähti nopeaan nousuun hänen ymmärrettyä brändin merkityksen yrityksen markkinoinnissa ja unelma-asiakkaiden tavoittamisessa. Petra kuvasi häitä useana vuonna mm. Italiassa. 

Vuoden 2019 alussa Petra muutti toimintansa fokusta ja brändäsi yrityksensä uudelleen keskittyen nyt enemmän yrityskuvauksiin, toisten yrittäjien auttamiseen sekä Pinterest-asiantuntijuuteen. Petra kehittää jatkuvasti itseään ja omaa toimintaansa, jotta voisi paremmin auttaa muita menestymään. Petra on myös Pinterest-markkinoinnin puolestapuhuja Suomessa.

Petra nauttii asumisesta pienen perheensä kanssa maalla, luonnon ympäröimänä. Perheen yhteisiä intohimoja ovat matkustelu, hassuttelu ja sushi. Petra harjoittelee hitaampaa elämäntyyliä ja rakastaa käydä lauantaisin paikallisella torilla ostamassa viikon vihannes-, hedelmä- ja marjaostokset. Petra rakastaa kukkia ja kirpputoreilla löytöjen tekemistä. Petran päivä käynnistyy yleensä kahvilla, mutta jatkuu kombutchalla. 

 

 

Milloin: Sunnuntaina 15.9.2019  klo 10-16

Missä: Willa Wivi, Tampere

Kenelle: Yrittäjille, yrittäjiksi haluaville, freelancereille, bloggareille, kivijalkaputiikin pitäjille ja kaikille, jotka haluavat oppia enemmän visuaalisesta markkinoinnista ja Instagramin hyödyntämisestä sekä ovat kiinnostuneita oman brändistrategian hiomisesta.

Miksi: Haluamme auttaa yrittäjiä ja muita visuaalisesta markkinoinnista kiinnostuneita luomaan omannäköisiä ja aitoa sisältöä Instagramiin sekä auttaa heitä oman brändi-ilmeen kehittämisessä väriteorian avulla.

Hinta: 357 euroa (sisältäen 24% alv)

 


Mitä opit:

 • tunnistamaan ja laatimaan brändisi ydinviestin 

 • määrittelemään unelma-asiakkaasi ja kohdeyleisösi

 • ymmärtämään miten kommunikoit brändiviestisi kuvien avulla

 • rakentamaan ja sommittelemaan harmonisia kuvia omalle brändillesi

 • valitsemaan oikeanlaisen taustan ja propsit erilaisiin kuviin

 • ottamaan hyviä kuvia puhelimen kamerallasi ja editoimaan niitä

 • luomaan yhteneväisen Instagram-feedin ja saamaan viimeisimmät vinkit sosiaalisen median käyttöön

Workshop sisältää:

 • koko päivän opetuksen

 • kuplivan tervetulojuoman

 • kasvislounaan

 • kahvin ja jälkiruuan

 • kuvaustaustan kotiin vietäväksi

 • workbookin päivän tehtäviä ja kotona tehtäviä harjoituksia varten Mitä tarvitset: Jotta saat päivästä kaiken irti, niin suosittelemme, että otat mukaasi omaan yritykseesi ja/tai brändiisi liittyvän esineen/esineitä tai muuten itsellesi tärkeitä esineitä, joita haluat käyttää kuvausharjoituksessa. Sinulla on mahdollisuus käyttää stailauksessa lisäksi paikalla olevia propseja.

Voit kuvata digikameralla, filmikameralla tai järjestelmäkameralla, mutta pelkällä kännykän kamerallakin pärjää hyvin! Käymme päivän aikana läpi myös editointivinkkejä kännykkäkuvien editointiin. Tarkoituksena on opetella ottamaan kuvia helposti, mutta samalla niin, että ne viestivät brändiäsi ja sen sanomaa.

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan omasi pian! Ilmoittautumiset ovat sitovia.


Nähdään syyskuussa Tampereella!

T: Petra ja Erika

 
 

 
 
Väriteoriaa ja brändistrategiaa Brändipäivässä Tampereella..png
Oletko kiinnostunut kehittämään omaa brändistrategiaasi eteenpäin ja luomaan oman näköisen tarinan yrityksellesi? Tule mukaan Brändipäivään Tampereelle 15.9.2019. Lisätietoja löydät blogista: www.petraveikkolaphotography.com/blog