Valokuvauskurssi - automaatilta manuaalille

Valokuvauskurssi on myös sinulle, joka ehkä olet jo ottanut ensiaskeleet manuaaliasetuksilla kuvaamisessa, mutta et silti saa otettua sellaisia kuvia kuin itse tahtoisit. Kuvat saattavat olla liian pimeitä, epätarkkoja tai värimaailmaltaan liian keltaisia.

Päivän mittaisessa valokuvausworkshopissa opit miten teet hallittuja valintoja ISO:n, aukon ja suljinajan suhteen, jotta saat aikaiseksi haluamasi kuvan.

Read More
Tarinankerronta visuaalisessa viestinnässä (miksi me oikeasti kerromme tarinoita?)

Ihmiset haluavat samaistua tarinoihin, olla osa niitä ja nähdä itsensä jopa tarinan roolihenkilönä. Samaistuminen ja ryhmään kuuluminen ovat olennainen osa tarinan kertomista ja myös sillä tavoiteltavaa lopputulosta.

Read More
Tiedätkö miksi tarvitset brändikuvia (kirjoitus sisältää mielenkiintoisia tutkimustuloksia)?

Valokuvilla ja visuaalisella sisällöllä on kiistatta iso merkitys viestin välittämiseen ja tunnistettavan brändin rakentamiseen. Toimivan ja tehokkaan sisällöntuottamisen keskiössä ovat omasta mielestäni houkuttelevat visuaaliset elementit. Brändikuvilla ON merkitystä. Lue kiinnostavia faktoja ihmisten käyttäytymisestä ja visuaalisuudesta.

Read More
Brändipäivä 15.9.2019 Tampereella Villa Wivissä - Petra Veikkola ja Erika Välimäki, Helmivillakko

Brändin määrittäminen ja omannäköisen sisällön luominen vaatii aikaa ja huomiota. Valmis ja toimiva brändikin saattaa aika ajoin kaivata uusia näkökulmia ja tarkennettuja ajatuksia. Luomalla omannäköisen brändistrategian, on sinun helpompi myös markkinoida itseäsi, tuotteitasi ja/tai palvelujasi. 

Brändistrategiassa määrittelet kuka olet ja mistä yrityksesi mu­odostuu. Se on kaiken markkinoinnin ja myynnin perustana. Suunnitellun brändistrategian avulla sinun on myös helpompi tavoittaa unelma-asiakkaitasi ja saada heihin aito yhteys. Oletko kiinnostunut kehittämään omaa brändistrategiaasi eteenpäin ja luomaan oman näköisen tarinan yrityksellesi?

Read More
Pinterest-työpaja Tampereella Villa Wivissä 18.6.2019

Pinterest-työpaja Tampereella 18.6.2019. Workshopissa läpikäydään Pinterest-markkinoinnin perusteet ja pääset heti tositoimiin suunnitellen itsellesi ja yrityksellesi toimivan Pinterest-strategian. Voit siis aloittaa syksyn markkinointitoimesi tehokkaasti Pinterest-oppeja hyödyntäen! Ilmoittaudu mukaan!

Read More
6 TAPAA JOIDEN AVULLA LUOVA YRITYS VOI HYÖDYNTÄÄ PINTERESTIÄ

Pinterestin hyödyntäminen luovassa yrityksessä on helppoa ja halpaa (lue: ilmaista!). Pinterest on mahtava väline niin markkinointiin kuin inspiraatioksikin. Pinterestin hyödyntäminen asiakastyössä on myös yksi tapa, jota itse käytän päivittäin. Lue 5 muuta tapaa käyttää Pinterestiä hyödyksi!

Read More